Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Celebrities και Ομοιοπαθητική
Γνωρίζετε τι κοινό έχουν η Τζένιφερ Άνιστον, η Σίντυ Κρώφορντ, ο Ορλάντο Μπλούμ, η Πάμελα Άντερσον, ο Paul McCartney, η Tina Turner, ο Μπιλ Κλίντον, ο Karl Lagerfeld και οι Μπέκαμ;
Έχουν χρησιμοποιήσει όλοι ομοιοπαθητικά φάρμακα για να βελτιώσουν την υγεία και τη διάθεσή τους!
Και αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο να το πιστέψετε, τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι στους οπαδούς την Ομοιοπαθητικής συγκαταλέγονται επίσης ο Vidal Sassoon, η Diane von Furstenberg, η Jerry Hall, η Βασίλισσα της Αγγλίας, ο Τονυ Μπλερ αλλά και, παλαιότερα, ο Δαρβίνος, ο Ντίκενς, o Ντοστογιέβσκι, o Παγκανίνι, και o Σοπέν;
Υπολογίζεται ότι στις μέρες μας περισσότεροι από 30 εκατομμύρια άνθρωποι, στην Ευρώπη μόνο, χρησιμοποιούν ομοιοπαθητικά φάρμακα, ενώ όλο και περισσότεροι στρέφονται προς αυτή την εναλλακτική θεραπεία για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.
Τι ωθεί τους παραπάνω ανθρώπους να δοκιμάσουν την Ομοιοπαθητική ;
Πολλοί επιλέγουν την Ομοιοπαθητική επειδή διαπίστωσαν ότι η συμβατική θεραπεία δεν τους βοήθησε. Άλλοι ανησυχούν για ενδεχόμενες παρενέργειες από τα κοινά φάρμακα. Όλοι όμως αποσκοπούν στην πρόληψη, καθώς και στη διατήρηση ενός καλού επιπέδου υγείας.
Μεταξύ των διάσημων της show biz που στράφηκαν στην Ομοιοπαθητική είναι και η Σίντυ Κρώφορντ, η οποία έχει μιλήσει στο show της Oprah Winfrey για τα πολλά οφέλη της :
«Είμαι ο "γιατρός" της οικογένειάς μας και είμαι οπαδός της Ομοιοπαθητικής», είπε. «Αν έχω τα παιδιά, παίρνω πάντα μαζί μου αυτό," εξήγησε, κρατώντας ένα πλαστικό σετ που περιείχε μικρά φιαλίδια ομοιοπαθητικών φαρμάκων.
Η Σίντυ δήλωσε ότι μεταφέρει αυτά τα φάρμακα για να αντιμετωπίζει τσιμπήματα από μέλισσες και κουνούπια, καθώς και για μώλωπες.
Εκατομμύρια γονέων στην Αμερική χρησιμοποιούν τώρα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, λόγω της αξιοπιστίας και της ασφάλειας τους.
Άλλος ένας οπαδός της Ομοιοπαθητικής είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος αποκάλυψε ότι έκανε χρήση της Ομοιοπαθητικής για το τραυματισμένο του πόδι και επανήλθε τόσο γρήγορα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδόσφαιρου του 2002, ενώ η γυναίκα του Βικτώρια έκανε Ομοιοπαθητική για να καταπολεμήσει τη ναυτία της εγκυμοσύνης.
Ποιες ασθένειες αντιμετωπίζονται με Ομοιοπαθητική;
Αλλεργίες , άσθμα, άγχος, κατάθλιψη, κεφαλαλγία, αμυγδαλίτιδα , αυτοάνοσα νοσήματα, ουρολοιμώξεις, σπαστική κολίτιδα είναι μερικές από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου